Aller au contenu
Rechercher dans
  • Plus d’options…
Rechercher les résultats qui contiennent…
Rechercher les résultats dans…

Ronniej

Membres
  • Compteur de contenus

    44
  • Inscription

  • Dernière visite

Réputation sur la communauté

0 Neutral

À propos de Ronniej

  • Date de naissance 26/08/1986
  1. Zoals je hebt kunnen lezen in de nieuwsbrief van September hebben wij het over een Mitsubishi Eclipse gehad die opmerkelijk genoeg als een dikke showwagen is aangepakt. We hebben het dan over niemand minder dan de Eclipse van Danny! Deze Eclipse is voorzien van Airride systeem en een compleet lederen interieur. Genoeg woorden, tijd voor de foto's!
  2. Here are my pics..of this event from Trax![B] [B]Preview Show Cars: Preview JDM Allstars Final:
  3. Deze week presenteren wij julle de Golf IV van Montes. Deze golf is niet extreem aangepakt maar zeer subtiel wat het tot een zeer mooie wagen maakt. Sam Cool legde deze Golf grondig vast. Wil jij kans maken op gratis kaarten voor 100% Tuning? Doe dan mee met de prijsvraag! De vraag luidt : Welk item is dit jaar nieuw tijdens 100% Tuning? Stuur je antwoord in voor 16 September naar ronald@carbonvision.nl en wie weet win jij die 2 kaarten voor 100% Tuning! We kunnen als kleine tip mee geven dat je het antwoord kan vinden op www.ahoytuning.nl Jou wagen op de CarbonVision stand tijdens 100% Tuning !? Ook CarbonVision is te bezichtigen op 100% Tuning met onze eigen stand! Met deze stand zullen we nog meer promoten en zullen enkele wagens te bezichtigen zijn. Er is nog 1 plek over en wij zijn op zoek naar een uitgebouwde auto die onze stand wilt komen versterken. Heb jij een uitgebouwde auto die van binnen en buiten compleet verbouwd is? Stuur dan een e-mail naar aanmelden@carbonvision.nl met daarin minimaal 5 foto's en een specificatielijst van je auto. Wie weet sta jij het weekend van 10&11 oktober op onze stand tijdens 100% Tuning in Ahoy Rotterdam! De inschrijving sluit op donderdag 24 september!
  4. Gister bezocht Hedwig, ook wel beter bekend als Apocalypse de meeting van Customs Tuning Day in Belgie. Helaas was de opkomst niet groot door de vele andere meetings die er die dag waren. Dat mocht de pret niet drukken want Hedwig wist toch nog mooie foto's te maken. Preview: Jou wagen op de CarbonVision stand tijdens 100% Tuning!? Ook CarbonVision is te bezichtigen op 100% Tuning met onze eigen stand! Met deze stand zullen we nog meer promoten en zullen enkele wagens te bezichtigen zijn. Er is nog 1 plek over en wij zijn op zoek naar een uitgebouwde auto die onze stand wilt komen versterken. Heb jij een uitgebouwde auto die van binnen en buiten compleet verbouwd is? Stuur dan een e-mail naar aanmelden@carbonvision.nl met daarin minimaal 5 foto's en een specificatielijst van je auto. Wie weet sta jij het weekend van 10&11 oktober op onze stand tijdens 100% Tuning in Ahoy Rotterdam! De inschrijving sluit op donderdag 24 september!
  5. vandaag vond de 5e editie plaats van TWA Tuning Day in Belgie. Deze meeting staataltijd garant voor zeer veel tuning wagens en veel fun. Zo was dit jaar onze Andy erbij en nam de nodige mooie foto's mee! Preview:
  6. Tijdens de meeting van Fantasy Tuning Day in Kapelle viel deze knal witte Ford Focus van Robert ons gelijk toen wij het terrein binnen liepen. De wagen is van binnen en van buiten aangepakt. Genoeg reden voor een Spotted item. Jou wagen op de CarbonVision stand tijdens 100% Tuning !? Ook CarbonVision is te bezichtigen op 100% Tuning met onze eigen stand! Met deze stand zullen we nog meer promoten en zullen enkele wagens te bezichtigen zijn. Er is nog 1 plek over en wij zijn op zoek naar een uitgebouwde auto die onze stand wilt komen versterken. Heb jij een uitgebouwde auto die van binnen en buiten compleet verbouwd is? Stuur dan een e-mail naar aanmelden@carbonvision.nl met daarin minimaal 5 foto's en een specificatielijst van je auto. Wie weet sta jij het weekend van 10&11 oktober op onze stand tijdens 100% Tuning in Ahoy Rotterdam! De inschrijving sluit op donderdag 24 september!
  7. This time we present this kickin Honda Civic....
  8. On the weekly carpool meeting at Barendrecht, weve spotted this Opel Corsa D from Mike.. Click on the photo to see more of it!!
  9. Elk jaar op 15 Augustus viert Belgie de feestdag van Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart. Ook vind elk jaar dan een wel een meeting plaats bij onze zuiderburen. Zo ook dit jaar werd Pro Specs Day georganiseerd in Sint-Eloois-Vijve. Sam Cool was erbij en nam weer foto's voor ons. Preview:
  10. Begin 2009 startte Davy met zijn Corrado ook wel beter bekend als Corradozot de club Allstars op in België. Al snel kwamen vrienden van hem bij club, en maakten zij een website en forum aan om zo bekender te worden in de scene. Je komt niet zomaar bij de club want om erbij te komen moet je aan enkele voorwaarden doen, vooral gek zijn van tuning, een propere wagen hebben. Dit concept leidt momenteel tot een groep van 15 prachtige wagens die All stars bezit. Een hoop mensen hebben deze wagens al eens voorbij zien komen op onze site of op meeting. Carbonvision ging op pad met een aantal fotografen om een groot deel van de groep vast te leggen, helaas kon niet iedereen erbij zijn. Preview:
  11. 2day the 4th meeting of Chiquita's was there finally.. a huge bomb of a meeting with the best cars!! Preview:
  12. Zoals al eerder in de nieuwsbrief stond presenteren wij bij deze de Tigra van Rob ofte wel Obsession. De Tigra is volledig aangepakt en verdiende dus meer dan een repo vonden wij! Tevens hebben we ook nog een Part 2 van AM Vs. DPP op het Circuit van Zandvoort, Onze jordy was er ook bij en nam de nodige foto´s!
  13. 2Day on the Circuit of Zandvoort there was Am vs. DPP .. with also Time Attack race.. Check it out! Preview:
  14. This time we are presenting you a Vorsteiner Bmw with a lot of Carbon..Check it out! This week we saw on the year market at Brielle this great WRX...Check it out!
  15. Carbonvision Nieuws ! Afgelopen maanden is ons team versterkt door een aantal goede krachten. Tevens is de site flink onder handen genomen en blijven wij bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de site. Dit alles heeft geleidt tot een enorme groei van bezoekers op onze website. Afgelopen maand hadden wij meer dan 12.000 bezoekers op onze site waarvan 3/4 deel Unieke bezoekers zijn. Wij zijn de Crew, Sponsors en organisaties hier ook erg dankbaar voor. In de maand Augustus kan je uiteraard weer het nodige verwachten van Carbonvision. Deze maand bezoeken we Automaxx Vs. DPP op het circuit van Zandvoort waarbij de nodige snelle wagens te zien zullen zijn van Nederlandse makelaardij. Ook vind de jaarlijkse Super Summer Meeting plaats in Ridderkerk waar wij aanwezig zullen zijn. Tevens zullen onze Belgische collega's weer de nodige meetings bezoeken deze maand met als klap op de vuurpijl een bezoek aan de meeting van Chiquita waar elk jaar de nodige Europese wagens op afkomen. En niet te vergeten natuurlijk vind eind Augustus de meeting van TWA plaats wat zoals elk jaar ook een klapper is ! Ook kwa reportages hebben we niet stil gezeten, zo hebben we een nieuwe Clubshoot. Welke ? Dat houden we nog even voor ons wij verklappen in ieder geval dat het geen Nederlandse club is. Ook presenteren wij een reportage van het laatst model Honda Civic die zeer fraai omgetoverd is tot een echte Jdm style wagen. Na het plaatsen van de Opel Tigra van Frank zullen vele wel denken: waar is de andere Tigra Brother? Die kan je dus ook komende maand zien op de website. Tevens hebben we ook nog een echte Amerikaanse Pk Monster namelijk een Pontiac. ------------------------------------------ Dit weekend vond ook het traditionele weekend van Maasmechelen plaats en ook dit jaar waren er weer vele toppers die dit weekend een nachtje bleven slapen op de camping. Altijd al eens willen weten wie Sam Cool is, zoek naar de Konijn op de foto's! Hij was er in ieder geval en nam de nodige foto's mee voor ons!
×
×
  • Créer...