Aller au contenu
Rechercher dans
  • Plus d’options…
Rechercher les résultats qui contiennent…
Rechercher les résultats dans…
Ronniej

Photo's Maasmechlen

Messages recommandés

Carbonvision Nieuws !
Afgelopen maanden is ons team versterkt door een aantal goede krachten. Tevens is de site flink onder handen genomen en blijven wij bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de site.
Dit alles heeft geleidt tot een enorme groei van bezoekers op onze website. Afgelopen maand hadden wij meer dan 12.000 bezoekers op onze site waarvan 3/4 deel Unieke bezoekers zijn.
Wij zijn de Crew, Sponsors en organisaties hier ook erg dankbaar voor.
In de maand Augustus kan je uiteraard weer het nodige verwachten van Carbonvision.
Deze maand bezoeken we Automaxx Vs. DPP op het circuit van Zandvoort waarbij de nodige snelle wagens te zien zullen zijn van Nederlandse makelaardij. Ook vind de jaarlijkse Super Summer Meeting plaats in Ridderkerk waar wij aanwezig zullen zijn.
Tevens zullen onze Belgische collega's weer de nodige meetings bezoeken deze maand met als klap op de vuurpijl een bezoek aan de meeting van Chiquita waar elk jaar de nodige Europese wagens op afkomen. En niet te vergeten natuurlijk vind eind Augustus de meeting van TWA plaats wat zoals elk jaar ook een klapper is !
Ook kwa reportages hebben we niet stil gezeten, zo hebben we een nieuwe Clubshoot. Welke ? Dat houden we nog even voor ons wij verklappen in ieder geval dat het geen Nederlandse club is. Ook presenteren wij een reportage van het laatst model Honda Civic die zeer fraai omgetoverd is tot een echte Jdm style wagen. Na het plaatsen van de Opel Tigra van Frank zullen vele wel denken: waar is de andere Tigra Brother? Die kan je dus ook komende maand zien op de website. Tevens hebben we ook nog een echte Amerikaanse Pk Monster namelijk een Pontiac.
------------------------------------------

Dit weekend vond ook het traditionele weekend van Maasmechelen plaats en ook dit jaar waren er weer vele toppers die dit weekend een nachtje bleven slapen op de camping. Altijd al eens willen weten wie Sam Cool is, zoek naar de Konijn op de foto's! Hij was er in ieder geval en nam de nodige foto's mee voor ons!

Partager ce message


Lien à poster
Partager sur d’autres sites

×
×
  • Créer...